Kävimme eilen Peikon kanssa velipoikien kanssa sunnuntaikävelyllä. Kyllä oli hupaisa veljessarja kasassa: Hiisi-Biisi edusti höyhensarjaa, kun taas Balco sitä toista ääripäätä... Peikko sijoittui siihen johonkin  välimaastoon. Käyttäytymismallitkin olivat hyvin toisistaan poikkeavia. Peikko, joka äitinsä kanssa on tottunut reuhaamaan hieman rajumpia leikkejä, oli lähes koko ajan päällepäsmärinä. Hiisi, joka myös on paininut isoveljensä Jalon kanssa, antoi ihan hyvän vastuksen vaikkakaan ei jaksanut joka ärsykkeeseen lähteä mukaan. Mutta Balco ressu ei selvästi ole tottunut näin hurjiin leikkeihin, ja saikin monta kertaa vetäytyä emäntänsä Rian jalkoihin turvaan. Peikollekin tuntui kasvavan oikein pirunsarvet päähän kun se huomasi Balcon väistelevän "kohtaamisia". Ehkä Peikko mielessään maksoi "potut pottuina" kaikesta höykytyksestä, mitä Armi-äippä on häneen kohdistanut.

Valitettavasti Peikon virta ei poikien kanssa metsälenkillä tuntunut vähentyneen ollenkaan. Myöhemmin lähdin Armin kanssa lenkille, ja heti oven sulkeuduttua kuulin Peikon rämpivän ovella. Kahvaa rämpytettiin niin kauan kuin olimme "näköpiirissä". Ovista lienee kohta vain ikkunat jäljellä, kun Peikko raapii niitä jatkuvasti. Ehkä seuraava askel on metallinen portti, jolla Peikko eristetään kodinhoitohuone-osastolle. Ovistahan ei juurikaan apua ole :(

Niin ja vielä yksi "murheenkryyni"... meidän oma tietokone sanoi muutaman viikon kiukutelun jälkeen itsensä irti. Nyt ei siis paljoa sähköposteja lueskella... vastaillaan niihin sitten kun kone pääsee korjaamolta kotiin...blääh! Ärsyttävintä on se, ettei kone ole muutamaa kuukautta vanhempi. Lisäksi uusi kone hankittiin juuri sen vuoksi, että vanha kone oli jatkuvasti nurin.