Olen Peikon kanssa ottanut muutaman viikon aikana tehokuurin kaupunkikävelyssä. Vierailuja on tehty mm.Itäkeskukseen, Myyrmäkeen ja Tapiolaan. Toissapäivänä kävimme jälleen Itäkeskuksessa. Aiemmilta kerroilta olen jo oppinut, että Peikko vääntää kakit missä-ja-milloin-tahansa. Siis joka kävelyllä on kakkoja korjailtu. Maalaiskoiran omistajana ei minullakaan ihan nuo pussiasiat ole aina muistissa, joten eka kerralla kakit korjattiin 5x5 cm minigrip-pussin kanssa. Luonnollisesti Peikon kaikit ei siihen pussiin mahtuneet, joten huokaisin helpotuksesta, että Peikko kakkasi juuri roskiksen alle. Käytin siis pussia pötkylöiden siirtämiseen maasta roskikseen...yök!

Nyt Itäkeskuksen reissulla taas huomasin pussin puuttuvan, ja huokaisin kun löysin hieman likaisen roskapussin auton penkin alta. Onneksi survoin sen autostalähtiessä taskuun, sillä ehdimme kävellä sisätiloissa ehkä noin 10 metriä, kun Peikko ilman ennakkovaroitusta alkoi asioilleen keskellä Piazzaa! Aavistuksen nolona poimin kakkarat pussiin (luojan kiitos tuotos oli kiinteää). Kyllä vaan ihmetyttää miten se kakkahätä iskee aina väärässä paikassa. Peikko lienee SE-koira joka kakkii sitten näyttelykehäänkin...

Itäkeskuksessa huomasin, että Peikko todellakin syö lähes kaiken pilkkomansa puun. Peikko pilkkoo halkoja apinanraivolla, ja toki jonkun verran tikkuja löytyy myös lattioilta. Kakka kuitenkin muodostui 50%:sesti puuhakkeesta :o! Missähän vaiheessa Peikon suolisto sanoo tähän sanasensa?