Tänään käytiin naksukurssin toinen harjoituskerta. Jälleen sai huomata miten nopsaan Peikko todellakin oppii. Ja miten nopsaan se oppii myös tekemään virheitä :D Ensin onnistuin "opettamaan" Peikolle, että yhden tassun sijaan voi painaa kahdella tassulla. Ja kun tätä yritin karsia pois kääntyi koko homma alustan raivoisaksi raapimiseksi. Tänään saatiin homma palautettua siihen mitä se oli viikko sitten kun homma opeteltiin...yhdellä tassulla painamiseen. Viikon aikana nähdään saanko pilattua tämän uudelleen.

Myös uusia temppuja opeteltiin. Peruuttamisen Peikko oppi hetkessä, mutta tassun antaminen naksulla opetettuna onkin mutkikkaampi juttu. Alkuun Peikko nosteli molempia tassuja vuorotellen, mutta kotiharjoituksissa (joita olin heti vääntämässä) alkoi morjenstustassuksi vakiintua vasen tassu. Kyllä tää on Kivaa! Perinteisistä tottisliikkeistä on harjoiteltu istumista ja maahan menoa. Nyt tuntuu kivalta, etten ollut pitänyt kiirettä Peikon tottiksen kanssa. Tuntuu, että naksun avulla liikkeet on noin sata kertaa helpompi opettaa. Tosin aina vähän tulee noita "perinteisiä" harjoiteltua, kun nuo sirkustemput on niin paljon kivempia ;)

Peikko kunnostautui viime viikonloppuna pöydillä koluamisessa. Sunnuntaina (jäätyään yksin Armin hakutreenien ajaksi) Peikko oli vetänyt naamariin korillisen Kertun virpomispalkkanameja. Osasta oli jäänyt karkkipaperit todistusaineistoksi, loput karkkipaperit Peikko sitten oksensi maanantai aamuna. Maanantaina kävin Armin kanssa tottiskentällä, ja kappas Peikko oli hoksannut leipäkorin. Kotiin tullessani Peikko oli syönyt 15 ruispalaa ja kolme juustosämpylää. Muutama ruispala oli jäänyt syömättä ilmeisesti vedenpuutteen vuoksi. Illalla töistä kotiin ajaessani soitin Jannelle oliko Peikko "oireillut" mitenkään. Jannen vastaus oli: "Ei...jos juomakupin hajottamista ei pidetä oireiluna" Peikko oli siis iltapäivällä hajottanut koko juomakupin. Huono malli kun ei täyty itsestään, vaikka kuinka hakkaisi tassulla.