Viimeisinä viikkoina mieltä on kovasti painanut Armin sydänystävän Topin (Manmainion Minnemän) vaikeat selkävaivat. Aiemmin selästään terveeksi kuvattu koira alkoi oireilla, ja kaikista hoidoista huolimatta viimeisen viikon aikana Topin vointi huononi ihan dramaattisesti. Maanantaina Sini soitti, että eläinlääkäri oli sanonut, että jos olisi hänen koira niin hän lopettaisi...vaihtoehtona selkäleikkaus. Pitkän harkinnan jälkeen Sini sanoi ottavansa vielä tuon viimeisen mahdollisuuden ja varasi ajan keskiviikoksi Vantaalle "Aistiin", joka on erikoistunut koirien neurologiaan. Maanantai iltana Topia ei saatu enää edes nostamalla lattialta ylös, ja Sini harkitsi jo eläinlääkärin tilaamista kotiin lopetuspiikin kanssa. Topille saatiin kuitenkin täksi päiväksi "hätäaika" Aistiin.

Täytyy sanoa, ettei työnteosta meinannut tulla mitään kun odottelin viestiä Siniltä. Topille suoritettiin neurologisten testien lisäksi magneettikuvaus ja ties' mitä muuta. Tuloksena diagnoosi; Topilla on infektio selkärangassa. Magneettikuvaus oli vahvistanut asian. Topi tulee toipumaan ennalleen antibiooteilla! Kyllä vierähti iso kivi sydämmeltä ja helpotuksen kyynel silmästä. Ihanaa, nyt pidetään peukkuja Topin toipumiselle... Voimia saa varmasti hetken keräillä takaisin. Topi oli painanut eläinlääkärissä enää vain 28kg!

Viikonlopun auringon paistetta täydensi Elli debyytti näyttelykehiin. Vaavi hankki Jennyn palkintohyllyyn (siis mihin palkintohyllyyn :D) ensimmäisen pokaalin ollen pentu-ROP Salon ryhmänäyttelyssä. Täytyy kyllä sanoa, että tämän tytön vahvuuden ovat jossain ihan muualla kuin kehäkäyttäytymisessä. Tällä kertaa meni ihan ok, mutta selvästi tyttö etsii vain tilaisuutta panna ranttaliksi. Tuomarina toiminut Elina Haapaniemi kysyi (hieman moittien), että joko te olette tottelevaisuutta ehtineet ottamaan. Viitaten Ellin "kauniiseen" ohjaajakontaktiin kehässä ... tätä ei siis toivota näyttelykehässä. Valitettavasti kyseessä ei siis ollut "oma" koira, eli en voinut tästäkään kunniaa itselleni ottaa.

Lisäksi osoitin taas superhandlerin ominaisuuksia pyöriessäni kehässä. Kehät oli rajattu urheilukentälle maatapitkin menevillä kehänauhoilla. Jonkunnäköinen optinen harha sai minut luulemaan, että kehän läpi menevä urheilukentän viiva oli kehän raja. Ihmettelin hieman pikkuruista kehää, mutta en kuitenkaan ymmärtänyt sen ulottuvan myös maassa kulkevan viivan toiselle puolelle. Ehkä olen harjoitellut liikaa Theo Kroezenin neliössä seuraamista, jossa rajaviivoja ei ylitetä :)