Pitkään ja hartaasti Armi on tämänkertaista juoksuaan vääntänyt. Jo pari kuukautta Armi ja Peikko ovat kulkeneet majakka-ja-perävaunu -yhdistelmänä. Juoksun alkua on tarkkailtu tarkempaa kuin aiemmin, sillä Peikko on selkeästi miehekkäämpi kuin edellisen juoksun aikaan. Vaikkakin vielä hieman pentumainen onkin ;)

Kaksi viikkoa sitten tarkistelin taas Armin peräpäätä. Vaikeaa kun on tehdä johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen, päätin kokeilla paperilla josko siihen tippaa jäisi. Niinpä paperiin ilmestyi selvä veri tippa; Koirat eristyksiin ja mahdolliset hoitojärjestelyt käyntiin. Viikon jälkeen Armi ei ollut tiputanut lattioille tipan tippaa (eikä itse putsaillut itseään sen koommin), joten ihmettelin alkoiko juoksu sittenkään :/ Nyt Armi ja Peikko ovat olleet taas viikon yhdessä, eikä Peikko edes yritä astua. Tosin onko tuo mikään ihme, kun Armi heläyttelee "kauneinta" hymyään kun Peikko pysähtyy liian pitkäksi aikaa tuoksuttelemaan. Armi ei ole koskaan ollut kovinkaan tarkka privaatti-paikoistaan, mutta eipä tuota varmasti kukaan vastentahtoisesti pääse astumaan.

Nyt ollaan siis palattu odottelulinjalle ... ehkä se juoksu sieltä oikeesti jossain vaiheessa alkaa.

Sopivasti tässä ollaan vietetty myös talvitaukoa harrasteista. Mielenvirkistystottista on otettu lähinnä Armin kanssa. Tarkoituksena palata hakuryhmän remmiin kunhan kevät koittaa ja pakkaset on podettu.

Sini piipahti eilen Riesan kanssa kyläilemässä. Toki mukana oli myös R2 (Arttu), joka on sitten viimenäkemän oppinut jo kävelemään ihan vakaita taaperon askelia. Riesa on kyllä suloinen tyttö. Mitattiin neito Sinin kanssa; Epämääräisesti rullamitalla mitattuna säkä n.61 cm. On se vaan pienen tuntuinen varsinkin kun vertaa esim. Peikkoon! Valtavan tasapainoisesti Riesa on kasvunsa läpäissyt, neidolta löytyy eturinta, vaikka onkin ruipeloiässä, takatassut hyvin yhdensuuntaiset (kuin siis myös etutassut), lisäksi turkinlaatu tuntuu miellyttävältä (vaikka pentuturkki onkin vielä jäljellä karvanlatvoissa). Tosin karva on kihartuvaa laatua, mutta ehkäpä tuo loivenee kun pituutta turkkiin tulee lisää...?