Eilen kotiin tullessani meinasin saada sydänkohtauksen, kun huomasin ettei Peikko ollut kodinhoitohuoneen portin takana vastassa. Hetken aikaa mielessä häivähti vatsalaukunkiertymän mahdollisuus ja siihen liittyvä karmea loppu. Huusin Peikkoa samalla kun kävin kodinhoitohuoneen ja sen vieressä olevan pukuhuoneen läpi. Peikkoa ei löytynyt.

Lopulta ajattelin, että jospa Janne on jättänyt Peikon laittamatta KHH:seen ja raato löytyykin jostain muualta alakerrasta. Kaikki paikat tutkittuani alkoi hiipiä epäusko. Yhtään ovea ei ollut auki, uloskaan Peku ei ole voinut päästä...

Lopulta tarkistin pukuhuoneen perällä olevan suihkuhuoneen, ja sieltä minua iloisesti tervehti reipas p***kan haju ja Peikko. Peikko oli edellisenä päivänä syönyt luuta ja sen tiimoilta ilmeisesti vatsa mennyt hieman löysälle (taitaa olla eka kertaa Pekun elämässä...). Ensin ajattelin Jannen laittaneen koiran sinne aamulla, mutta niin ei ollut käynyt. Peikko oli "äärimmäisessä hädässä" etsiytynyt "valtakuntansa" perukoille suihkuhuoneeseen ja teljennyt itsensä sinne kakkapyllyineen. Peikkohan on ennenkin tullut omatoimisesti ulos suihkuhuoneesta, joten kyse ei ole siitä ettei herra sisäänpäin aukeavaa ovea saisi avattua. Tästä voi vaan vetää sen johtopäätöksen, että mamman pusupoika on NIIIIN viisas, että päätti omatoimisesti rajoittaa sotkun määrää... Dream on... :)