Todella mitään radikaalin katastrofaalista ei ole tapahtunut. Kuitenkin joka syksy arkeen palaaminen on aina yhtä kaaottista. Pikkuhiljaa sitä muistuu mieleen mitä kaikkea kahden koululaisen ja yhden eskarilaisen elämän huoltaminen pitää sisällään...huoh!

Peikon ja Riesan lonkkakuvaustulokset antavat odottaa itseään. Viimeksi eilen soitin Kennelliittoon, jotka lupailivat mahdollisesti perjantaina virallisia tuloksia... Blääh! Me ollaan perjantaina Jannen kanssa jo Pärnussa. No ehkä sitten ensi viikon alussa. Ruuhkaa_ruuhkaa kuulemma on. Pitkää odotusaikaa oli eläinlääkäri povannut myös Tuulalle Allin lonkkakuvien suhteen. Monen päivän jännitys päättyi helpottavaan uutiseen; Ventelä arvioi Allin lonkat A:ksi ..."paremmat ei voisi olla" -lausunnolla. Aika näyttää mitä mieltä Liman niistä on. Pääasia kuitenkin, että tytön lonkat kestää elämisen arvoista elämää.

Viikonlopulta tuli myös iloinen uutinen Allin Nokian näyttelystä. Neito oli sijoittunut nartuissa toiseksi ja saanut sertin. Eikä se varmasti ole viimeinen serti Allille ... jos pitkäpinnainen handleri vaan jaksaa neitoa esittää :) Onnea kovasti koko perheelle. Olipa hieno viikko!

Tänään Peikko lähtee jälleen Sinin luokse hoitoon. Armi ja kissat jää Essi-tädin kontoille ja lapset mummolaan. Me Jannen kanssa startataan pitkäksi viikonlopuksi Pärnuun...ihanaa :)